HALLOWEEN 2013 CAFE FIKA

Impreza  miała miejsce w kameralnej klubokawiarni, leżącej w samym Rynku o nazwie Cafe Fika. Ten wyjątkowy wieczór  prowadził, również uzdolniony wokalnie, kolega Łukasza - Marcin Kozera. Przydomek jaki ma wśród znajomych – „Jazda” okazał się nieprzypadkowy. Jak przystało na wigilię Wszystkich Świętych, nie trzeba było zachęć uczestników do wykonywania piosenek  artystów, których już z nami nie ma. Jako pierwszy, przykład dał Marcin „Jazda” prowadzący całą imprezę, który pomimo, że musiał kryć wynikające z tematyki imprezy wzruszenie, wspaniale wykonał „Imagine” Johna Lennona. Jego następcy również nie oddali pola. Można się było poczuć jak podczas finału „Szansy na sukces”, aż dziw bierze, że tylu tak dobrze śpiewających młodych osób zebrało się w jednym miejscu. Jedną z piosenek, a dokładniej „Piosenkę księżycową” zespołu Varius Manx, pięknie zaśpiewała, Przyjaciółka naszej Fundacji – Kornelia. Wśród uczestników Karaoke została wylosowana została nagroda ufundowana przez właściela Cafe Fika, jednak główną atrakcją była możliwość wylicytowania „specjalnej” koszulki z logo klubu. Po przyjściu w niej do Cafe Fika, w każdy czwartek, do końca roku, można otrzymać pierwszego drinka gratis. Po zaciętej licytacji,  kupił ją sam właściciel lokalu. Ten wieczór na pewno na długo zostanie w pamięci każdego z nas. Do zobaczenia na następnej imprezie. Przybij piątkę, podaj dalej!